Tenniscentrum NECKSLAG

Neckerstraat 133, 1456 BC Wijdewormer
0299 430573 - info@neckslag.nl

Info

New or Forgotten?

Welkom bij Tenniscentrum Neckslag

Voor het huren van een winterbaan, tennislessen, tenniscompetities of indoor sporten! Wij bieden tennissers op elk nivo - van beginners tot professionals - en elke leeftijd - van kinderen tot ouderen - de mogelijkheid om te tennissen op recreatief en competitief nivo. Wij beschikken over 8 binnenbanen en 10 buitenbanen.

Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar Tenniscentrum Neckslag/Fitness Basic Neck.

Na afloop is het in onze sfeervolle horeca nog gezellig napraten over de verrichte inspanningen. Er is een eigen parkeerterrein aanwezig.

LAATSTE NIEUWS

INSCHRIJFFORMULIER PADEL CLINIC BIJ SPORTCENTRUM NECK

Altijd al eens kennis willen maken met padel ? Geef je dan op en neem deel aan één van de GRATIS Padel Clinics welke gegeven zullen worden tijdens de open padel dag op zaterdag 28 april tussen 13.00 uur en 16.00 uur.

Inschrijven kan door het sturen van een mail aan Neckslag-Joost@hotmail.com. Graag met vermelding van je naam, leeftijd, geslacht, email, telefoon en eventuele opmerkingen. Na woensdag 25 april ontvang je een reactie met de indeling en verdere informatie voor de Open Padel Dag op zaterdag 28 april 2018!

 

UNIEKE OPEN PADELDAG BIJ ALLE VERENIGINGEN IN NOORD HOLLAND

UNIEKE OPEN PADELDAG BIJ ALLE VERENIGINGEN IN NOORD HOLLAND

Op zaterdag 28 april a.s. vindt er een uniek evenement plaats. Op deze dag houden alle padel en tennisverenigingen in Noord-Holland met een padelbaan, een open Padeldag. Iedereen kan op deze dag actief kennismaken met Padel. Padel is een combinatie van Tennis, Squash en Beachbal en is met name in Spanje mega populair. Daar is het sport nummer twee na voetbal. Het laatste jaar maakt Padel ook in Europa en zeker in Nederland een grote vlucht. In Nederland zijn er inmiddels al zo’n honderd banen waarop je deze steeds populairder wordende sport kunt beoefenen. Ook Noord-Holland telt inmiddels 11 plekken waar je padel kunt spelen. Al deze locaties zijn op 28 april open voor een actieve kennismaking. De open padeldag begint op alle verenigingen om 13.00 uur en vanaf dat moment KAN IEDEREEN gratis actief kennismaken met padel. Er zijn trainers en ervaren spelers aanwezig om iedereen kennis te laten maken met alle facetten van het spel. Onder alle deelnemers wordt per locatie een padelclinic voor 4 personen verloot. Padel is heel toegankelijk en veel makkelijker dan tennis of squash. Het is daarom de ideale sport voor jong en oud. De verwachting is dat de sport in Nederland en ook in Noord Holland nog groter wordt. Op korte termijn openen nog 3 clubs in Noord Holland hun padelbanen. Deelnemende verenigingen aan deze open padeldag zijn: Alkmaar TC Daalmeer Amsterdam Padeldam Overveen Padel Bloemendaal Hoogkarspel HTC Santana Hoorn TV Hoorn Haarlem/Vijfhuizen TC Nieuwe Brug Purmerend TV Elckerlyc Purmerend TV Neckslag Volendam TV Dijkzicht Meer info over de open dag vindt je op www.padelinnoordholland.nl

Inschrijven Tennisles zomer 2018

Wij nodigen u uit om in te schrijven voor tennisles! Des te eerder u inschrijft des te groter is de kans dat uw wens betreffende indeling kan worden ingevuld. Begin april 2018 start het zomerseizoen. De mogelijkheden voor tennislessen zomer 2018 kunt u opvragen bij de tennisleraren Joost Franke (06-53340880) en Milco Boon (06-26436186). Voor het inschrijven kunt u een mail met uw gegevens en wensen sturen naar Neckslag-Joost@hotmail.com.

INFO

Tennisles zomer 2018

De mogelijkheden voor tennislessen zomer 2018 kunt u opvragen bij de tennisleraren Joost Franke (06-53340880) en Milco Boon (06-26436186). Of stuur een email naar Neckslag-Joost@hotmail.com

Gezelligheid na het sporten

Na de sportieve inspanning komt de ontspanning. Onze sfeervolle horeca leent zich uitstekend voor de gezelligheid na het sporten. Het glas heffen met vrienden en de zojuist gespeelde wedstrijd nog eens doornemen. Ook is het mogelijk om in onze horeca uw feesten en partijen te organiseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0299 430573 of mail naar info@neckslag.nl

Winterbaan huren

Sportief de winter door. Alle dagen van de week je eigen indoor tennisbaan van oktober tot half april. Informeer naar de mogelijkheden. Telefoon 0299 430573 of info@neckslag.nl of deze pagina op onze website.

AGENDA

De agenda is onderweg :)