Tenniscentrum NECKSLAG

Neckerstraat 133, 1456 BC Wijdewormer
0299 430573 - info@neckslag.nl

Info

New or Forgotten?

Welkom bij Tenniscentrum Neckslag

Voor het huren van een winterbaan, tennislessen, tenniscompetities of indoor sporten! Wij bieden tennissers op elk nivo - van beginners tot professionals - en elke leeftijd - van kinderen tot ouderen - de mogelijkheid om te tennissen op recreatief en competitief nivo. Wij beschikken over 8 binnenbanen en 10 buitenbanen.

Jong en oud heeft inmiddels de weg gevonden naar Tenniscentrum Neckslag/Fitness Basic Neck.

Na afloop is het in onze sfeervolle horeca nog gezellig napraten over de verrichte inspanningen. Er is een eigen parkeerterrein aanwezig.

LAATSTE NIEUWS

Inschrijven Tennisles winter 2017/2018

Wij nodigen u uit om in te schrijven voor tennisles! Via de link kunt u snel inschrijven voor tennisles. Des te eerder u inschrijft des te groter is de kans dat uw wens betreffende indeling kan worden ingevuld. Eind september 2017 start het winterseizoen. De mogelijkheden voor tennislessen 2017/2018 kunt u opvragen bij de tennisleraren Joost Franke (06-53340880) en Milco Boon (06-26436186). Of stuur een email naar Neckslag-Joost@hotmail.com

Wintercompetities

Speel mee met de wintercompetitie!!

Tenniscentrum Neckslag biedt de enthousiaste tennissers de mogelijkheid om in de winter ook competitie te spelen. Dit jaar zowel enkel als dubbel!

Ideaal om uw niveau te blijven onderhouden en verbeteren. Gezellig en natuurlijk actief!

Meedoen is mogelijk in de onderdelen DE, HE, DD, HD en GD. Kijk voor de indeling van de diverse competities onder de tab Competities op deze site. Ook voor je jeugd wintercompetitie vinden jullie onder deze tab informatie voor de inschrijving.

Nieuw deze winter is de Enkel Wintercompetitie

De wedstrijden voor de enkel competitie worden ingedeeld op de zaterdag middag tussen 11:00 en 15:30 uur en/of op de zondagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. In totaal speel je 10 wedstrijden.

INFO

Gezelligheid na het sporten

Na de sportieve inspanning komt de ontspanning. Onze sfeervolle horeca leent zich uitstekend voor de gezelligheid na het sporten. Het glas heffen met vrienden en de zojuist gespeelde wedstrijd nog eens doornemen. Ook is het mogelijk om in onze horeca uw feesten en partijen te organiseren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0299 430573 of mail naar info@neckslag.nl

Winterbaan huren

Sportief de winter door. Alle dagen van de week je eigen indoor tennisbaan van oktober tot half april. Informeer naar de mogelijkheden. Telefoon 0299 430573 of info@neckslag.nl of deze pagina op onze website.

AGENDA

De agenda is onderweg :)